Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Črna konica repa

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

Črna konica repa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Črna konica repa   Črna konica repa Icon_minitimeČet Dec 29, 2011 2:26 pm

Torej, Pepetu se je naredila črna konica repa, izgleda kot da bi se nekam opraskal in sedaj odmira naprej.
Morali bi mu ga odrezati ampak to me zelo skrbi: je že zelo star in po mojem mnenju ne bi prenesel operacije. Že nazadnje ko smo imeli probleme z repom (ujel ga je med vrata in postrgal nekaj kože dol) je trajalo dlje da se je pozdravil. Tako da mislim da tako invazivnega posega ne bi prenesel oziroma da bi ga bolečine in okrevanje dotolklo.
Niti ne izgleda da bi ga bolelo - tudi če močno stisnem na poškodovanem mestu ne odreagira.
Vem da samo z zdravili ne bomo dosegli veliko, vsekakor jih ne more uživati dlje časa?

Res ne vem kaj naj naredim - naj tvegam z operacijo ali naj pač pustim vse skupaj in vidim kako se bo razvilo? Kakršnekoli izkušnje?

sad
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

Črna konica repa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Črna konica repa   Črna konica repa Icon_minitimeSob Dec 31, 2011 11:03 am

Če se ta sprememba širi in ne celi, lahko da gre za nekrozo. Če gre "samo" za to, lahko da bo tisti del repa (ali mogoče cel rep) odpadel, če pa je še kakšna infekcija zraven, se zna zgodit, da se bo širilo na telo.
Jaz bi ti predlagala, da ga pelješ k veterinarju, da vidi za kaj se gre in ti svetuje.
LP
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com

Črna konica repa
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Čiščenje repa
» Podganice čez mesec dni
» Najdena črna muca nujno išče dom