tanerys
Število prispevkov : 1 Join date : 23/11/2011
| Naslov sporočila: Prodam seno za podgane Sre Nov 30, 2011 4:05 pm | |
| Prodam seno primerno za podgane. Je ekološke, domače pridelave, ni prašno, je lepe barve in vonja. Pakirano v pakete po 1, 2 in 5 kg.
Cena za 1kg je 1evro.
Lahko pošljem po pošti, v tem primeru plačate poštnino vi, skupaj s ceno, po prevzetju na vaši pošti. Lahko pa prevzamete osebno, v Celjski regiji. | |
|
kasia
Število prispevkov : 16 Join date : 30/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Prodam seno za podgane Sre Dec 07, 2011 1:40 pm | |
| Nobeno seno ni primerno za podgane. | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| |
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Prodam seno za podgane Sre Dec 07, 2011 2:55 pm | |
| moja pa seno čist ignorirata | |
|
kasia
Število prispevkov : 16 Join date : 30/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Prodam seno za podgane Čet Dec 08, 2011 7:35 am | |
| Je seveda vse odvisno od podgane in lastnika, ampak sena načeloma se ne priporoča. Prvi argument - zato ker podgana je lahko alergična na seno. Drugi argument pa-Če lastnik ne poskrbi, da je seno res čisto in ne ve od kod točno prihaja, se lahko zgodi, da bo imiela naša zverina zajedavce. To se je zgodilo meni- podgana, katero sem kupila in je imiela prej v kletki seno- je prišla do mene in čez 3 dni sem ugotovila, da ima zajedavce (čas ciklusa je 7 dni, torej je prinesla bolezen s sabo). Niti malo ni prijetno! Ne poznam slovenskih imen vseh bolezni, ampak zaključek je, da se lahko večini kožnih bolezni in zajedavcev rešimo tak, da podgani ne damo sena v kletko. LP: PS. se opravičujem za slovenščino. Danes imam neki slab dan
Nazadnje urejal/a kasia Čet Dec 08, 2011 11:47 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Prodam seno za podgane Čet Dec 08, 2011 10:05 am | |
| Se strinjam glede zajedavcev. Če ne mislite sena zamrznit za vsaj dva dni prej, predno gre v kletko, je boljše, da ne tvegate okužbe s paraziti. Alergenov pa to ne uniči.
Strinjam se tudi s tem, daso nekatere podgane zelo rade na senu. Vse moje dozdajšne podgane so zelo rade spale na senenem kupčku. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Prodam seno za podgane | |
| |
|