Sara27
Število prispevkov : 41 Join date : 16/05/2010 Age : 41 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Zadnje tačke! Ned Nov 13, 2011 6:26 pm | |
| Pozdrav! Sicer se trudiva z veterinarjem že prb 4 mesece da bi pozdravila tačke od mojega Tacota, vendar se mi zdi da nič ne pomaga, zamenjali smo vsaj 5 vrst antibiotikov, sedaj 2 mesce preizkušamo lokalno z kremami .......ker sem po poklicu medicinska setra, sem zadnjič v službi poiskala nekaj materiala, ki bi ga sicer lahko dala na rane in povila,preverila sem seveda da nimajo kakih škodljivih snovi, v smislu, če bi jih zgrizel, vendar me je zdej strah tole probat. Vozim ga v mestni log, so bili zadnjič trije veterinarji pa so se vsi za glavo držal, da takega primera še niso imeli in da se sicer težko pozdravi, načeloma pa naj bi se pojavilo zaradi prirojene pozicije zadnji nog ( hodi na O ) No problem je v bistvu, na obeh zadnji tačkah ima rano oziroma izgleda kot žulj. Glede na to, da imam dve podganici in je z drugo vse ok, pa glede na to da vsak dan menjam steljo in perem brisačke in imam leseno kletko, ki nima rešetk, vem da v tem ni problem itd. Me pa zanima ali ima še kdo od vas kako idejo kaj naj probam. Dobr je samo to, da normalno je in pije ter da je še vedno kapo di banda in se dela kot da ni nič narobe z njim. Hvala Sara | |
|
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Zadnje tačke! Ned Nov 13, 2011 6:54 pm | |
| | |
|
Sara27
Število prispevkov : 41 Join date : 16/05/2010 Age : 41 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zadnje tačke! Ned Nov 13, 2011 7:08 pm | |
| Juni hvala tole je najbrž to ja, je pa fino ker velik piše in sem že dobila nekaj idej, pa tole bom sprintala pa nesla vetu naslednjič, da vidm kaj reče.
hvala | |
|
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Zadnje tačke! Ned Nov 13, 2011 9:43 pm | |
| No, sem vesela, da sem ti pomagala Sem naletela na to zadevo, ko sem iskala podatke o odpovedovanju zadnjih okončin pri zdaj že pokojnem Algernonu, pa sem se spomnila na to, ko sem brala tvoj post. Upam, da gre tvojemu Tacotu čim prej na bolje. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zadnje tačke! | |
| |
|